Παντζάρι

Monaco (Carmin)

Πρώιμο υβρίδιο πολύ υψηλών αποδόσεων.

Ρίζα απόλυτα στρογγυλή, διαμέτρου 6 – 7,5 εκ. με λεία εξωτερική επιδερμίδα και βαθύ κόκκινο χρώμα

εξωτερικά και εσωτερικά χωρίς καθόλου άσπρες ζώνες.

Συνεκτική και τραγανή με ψηλό δείκτη συντήρησης και μεταποίησης.

1.JPG2.jpg


Detroit 2

Στρογγυλό παντζάρι, έντονου κόκκινου χρώματος, μέσα και έξω, διαμέτρου 5 εκ., με κοντό φύλλο.

Ωριμάζει σε 65 ημέρες και δίνει σταθερή και ομοιόμορφη παραγωγή.

1.JPG2.jpg3.jpg


D'Egypte

Παντζάρι ελαφρά πεπλατυσμένο, διαμέτρου 6-8 εκ.

Ρίζα με βαθύ κόκκινο χρώμα, φύλλωμα μέσης ανάπτυξης, ευθύ, βαθυπράσινο με λευκά – κόκκινα νεύρα.

Ανθεκτικό στο ξεβλάστωμα.

1.jpg


Cylindra (sel.Habar)

Μακρύ, λείο, σκούρο κόκκινο παντζάρι μήκους 15 – 20 εκ. και διαμέτρου 3,5 – 5 εκ.. Σάρκα βαθειά κόκκινη, χωρίς άσπρες ζώνες.

Ωριμάζει  65-75 ημέρες από τη μεταφύτευση. Εύγευστο και κατάλληλο για βιομηχανική επεξεργασία και τυποποίηση.